Uitnodiging 15 september 2019 - 15u - Lustrumconcert

 

Beste muziekvrienden,

 

Om de viering van zijn 25-jarig bestaan feestelijk af te ronden organiseert het koor Incantatio o.l.v. Jos Venken een tweede lustrumconcert “Jauchzet dem Herrn!” met psalmen van Mendelssohn tot Slootmaekers.

Het programma hiervoor is verscheiden en ambitieus. Er zullen liefst 4 nieuwe werken van Vlaamse componisten worden gecreëerd. Naast de gevestigde namen van Erika Budai en Martin Slootmaekers vinden we daarbij die van de eigen koorleden Jan Baeten en Joris Geurts.

Het programma gaat verder in de romantische stijl met psalmen van Felix Mendelssohn en Johannes Brahms waaronder het zeer mooie “Hör mein Bitten” van Mendelssohn met soliste sopraan Veerle Henkens  en met het ongelooflijk aangrijpende “Schicksalslied” van Brahms.

Het koor wordt in dit alles bijgestaan door een groot romantisch orkest gevormd door het blazersensemble Zuiderwind en het Limburgs strijkkwartet XL.

Iedereen is welkom op zondag 15 september 2019 om 15.00 uur in de kerk O.L.Vrouw van Fatima, Zagerijstraat  54, 3600 Genk.

Kaarten kunnen gereserveerd worden op nummer o89 35 34 73. Zij kosten in voorverkoop en voor 60-plussers 15euro en aan de kassa 18 euro. Kinderen mogen gratis meeluisteren.

Na afloop wordt een feestelijk glaasje aangeboden en kan iedereen gezellig bijpraten en meevieren.

 

Groetjes

 

Jos Venken